Onze Aanpak: Jouw Droomproject Van Start Tot Finish!

Bij HerBouw begint elk project met een persoonlijke afspraak – een kennismakingsgesprek waar jouw dromen (binnen jouw budget) de hoofdrol spelen.
Heb je al een architect of aannemer in gedachten, of heb je daar nog begeleiding in nodig? Daar dienen we voor. Met een onafhankelijke blik werken we naar een totaalaanpak die helemaal aansluit op jouw wensen.

Vinden we elkaar hierin? Dan gaan we verder met deze stappen:

1. De Blauwdruk van Jouw Droom

De start van jouw project: We schetsen  het concrete ontwerp van jouw toekomstige pareltje. Alle technische punten zetten we om in transparante plannen voor elektriciteit, loodgieterij, verwarming en ventilatie. Elk detail telt!

2. De Juiste Partners aan Boord

We rollen de mouwen op en duiken de markt in voor de perfecte match in partners en offertes. Hiervoor kunnen we rekenen op een aantal betrouwbare partners, eventueel aangevuld met jouw voorkeuren. Samen met jou nemen we ze onder de loep, vergelijken we en maken we de juiste keuzes.

3. Het Startsein

Met een groen licht voor alle plannen en offertes, nemen wij het roer in handen om de vakmensen te coördineren. Wij houden de vinger aan de pols op de werf, zorgen dat de details kloppen, vertegenwoordigen jou in elke bespreking.

We brengen jou uiteraard op de hoogte waar nodig,  zodat je zorgeloos het traject kan meevolgen.

4. Kwaliteitsbewaking

Wij staan in voor de kwaliteit en navolging van de afspraken. Klopt alles met de vorderringsstaten? Dan keuren we met plezier de betalingen goed. Loopt er ergens iets mis of zit er (soms letterlijk) zand in de machine? Dan zitten we erbovenop om een goede afloop te garanderen.

Plusjes en minnetjes houden we nauwlettend bij in het budgetoverzicht om altijd proactief te kunnen bijsturen.

5. De Grote Finale: Oplevering!

Na het harde werk en de laatste puntjes op de ‘i’, begeleiden we je naar het moment waarop jouw droom tastbare realiteit wordt: de oplevering. Dan is het eindelijk echt aan jou, en dat is het mooiste moment voor alle partijen: tijd om te genieten van het resultaat!

Neem vrijblijvend contact op

Koffie?
Bekijk onze Projecten