Hoe verloopt een samenwerking met HerBouw?

Enkele vragen die we regelmatig krijgen over verbouwen. En de antwoorden daarop, ah ja!

Absoluut! De plannen en beschrijvende meetstaat zijn voor ons de ideale basis om jullie project tot een goed einde te brengen

Een bouwvergunning is zeker niet altijd nodig. Als je geen bouwvergunning nodig hebt, hoef je dus ook geen beroep te doen op een architect. Geraak je niet uit de complexe regelgeving? Dat is helemaal normaal, daarvoor zijn wij er, om de vaktermen te vertalen en je met raad en daad bij te staan!

We doen niets liever! Wij zetten graag de koffie klaar om naar jullie wildste ideeën te luisteren en te bekijken hoe we deze kunnen omzetten naar een effectieve uitvoering.

Doodnormaal. De dag van vandaag staan de winkelrekken en vooral het internet vol met leuke ideeën voor jullie verbouwing. Wij helpen jullie graag verder zodat door de bomen het bos weer zichtbaar wordt en dat er van die keuzestress geen sprake meer is.

Natuurlijk! Als bouwheer (that’s you)  bepaal je steeds zelf hoe betrokken je wil zijn in je eigen renovatie. Kunnen jullie breken als de beste, of heb je een oom die uit de voeten kan met ellentriek? Hoe meer hoe liever! Wij integreren de eigen werken mee de totaalplanning zodat iedereen weet wanneer jullie zelf de handen uit de mouwen kunnen steken.

… Jullie zorgen voor de koffiekoeken.

Zeker en vast! Met de nodige afspraken en maatregelen mag dit nooit een probleem zijn.

Smaken verschillen, en prijzen helaas vaak ook. Maar geen zorgen, we zitten samen rond de tafel om jullie project naar jullie wensen te realiseren, binnen jullie budget!

Besparen kan op ontelbare manieren! Door telkens verschillende offertes voor te leggen,  garanderen wij altijd de prijs die best past bij jullie budget en verwachtingen.

Daarnaast zijn er tal van opties qua materialen en manieren van uitvoering. Wij stellen jullie de meest geschikte waaier voor, en kiezen samen met jullie de beste optie!

In de steeds wijzigende normen en wetgeving, is het nodig om altijd up-to-date te zijn.
Daar zijn we dan ook helemaal in thuis, en klaar om je te helpen. Wil je een bepaald E-peil halen of wil je zelfs een Ingrijpend Energetische Renovatie (IER) doorvoeren, bekijken wij hoe we jullie tot een gunstig E-peil kunnen krijgen.

Neem vrijblijvend contact op

Koffie?