Slimme renovatie voor een future proof huis

Een Doordacht Grondplan - Stijlvol en klaar voor de toekomst

Elke en Joachim contacteerde ons voor technische ondersteuning en de opvolging van de renovatiewerken. De bestaande woning werd gescand door HerBouw en er werd een nieuw grondplan opgemaakt. Dit nieuw plan heeft er voor gezorgd dat de grootte van de badkamer nu meer in balans is met de grootte van de woning.

Er is nu een aparte ingang met een praktische opbergmogelijkheid voor schoenen en jassen, waardoor de keuken niet langer als doorloopruimte dient. Bovendien baadt de keuken nu in het licht en biedt deze directe toegang tot de achtertuin.

Een Stijlvolle Afwerking

De ingrepen die nodig en mogelijk waren met het budget, werden uitgevoerd met de toekomst in het achterhoofd. Nieuwe ramen werden voorzien met voldoende overstekende raamtabletten en/of dorpels zodat de gevels in de volgende fase kunnen geïsoleerd worden. De locatie van de radiatoren werd herbekeken om de warmteverdeling te optimaliseren. De keuken die Elke en Joachim gekozen hebben bij Eggo keukens en sanitair meubilair van Desco maken het geheel af.

Hoedje af ook aan de eigenaars Elke en Joachim want ze zijn met (toen nog) 2 kinderen in de woning blijven wonen!

*Fotografie: Liesbeth Goetschalckx

Neem vrijblijvend contact op

Koffie?