Warm Wonen in een Rijwoning in Deurne

Rijwoningen hebben zo hun voordelen, zoals de extra warmte van de buren. Maar die voor- en achtergevel? Die kunnen voor een frisse bries zorgen waar je niet op zit te wachten. Sofie en Raf uit Deurne liepen tegen dit probleem aan en wisten niet goed waar te beginnen.

Aanpassingen aan de voorgevel brengen vaak wat papierwerk met zich mee. Voor Sofie en Raf hebben we een vergunningsdossier opgesteld en ingediend via het omgevingsloket. Met de bouwplannen en documenten verzorgd door HerBouw, was het wachten op groen licht.

Een vernieuwde gevel die de warmte binnen houdt

Na goedkeuring kon de transformatie beginnen. De originele gevelopeningen bleven intact, wat ons de extra kosten van een architect bespaarde. We pakten de oude gevelsteen aan met 12cm isolatie en frisse steenstrips. De ramen, voordeur en garagepoort? Allemaal vernieuwd. En met screens op het zuiden houden Sofie en Raf nu ook de zomerhitte buiten de deur.

Niet alleen de gevel kreeg een upgrade, ook de badkamer werd aangepakt. Hedendaagse materialen en sanitair geven nu een warme en moderne uitstraling.

Resultaat om Warm van te Worden

Geen kille tocht meer voor Sofie en Raf. Nu genieten ze van de warmte in elke hoek van hun huis, inclusief een uitnodigende badkamer. Mission accomplished!

*fotografie: Liesbeth Goetschalkcx

Neem vrijblijvend contact op

Koffie?