Totaalrenovatie met een toekomstvisie

Strategische Planning en Uitvoering met een Missie

Vincent en Marijntje’s woning heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan. De renovatie is niet alleen een herdefiniëring van de huidige woonruimte, maar ook een strategische voorbereiding op toekomstige verbeteringen.

De installatie van nieuwe ramen met diepe raamtabletten is een slimme zet die de weg vrijmaakt voor toekomstige isolatiewerken aan de achtergevel. HerBouw heeft het voortouw genomen in het zorgvuldig selecteren en coördineren van de aannemers, wat een gestroomlijnde uitvoering van de renovatie garandeerde. Voor de constructieve veranderingen was de expertise van de architect onmisbaar, wat de kwaliteit van de ingrepen verder verzekerde ingrepen werden we bijgestaan door een architect.

Een nieuwe keuken als pronkstuk

De keuken, een centraal element in het huis, is een creatie van Stel Architecten en is met precisie en vakmanschap tot stand gekomen door AboutWood. Dit is een plek waar esthetiek en praktische bruikbaarheid elkaar perfect vinden, en waar Vincent en Marijntje nog jarenlang plezier van zullen hebben!

*Fotografie:Liesbeth Goetschalckx

LG-HerBouw-woningM-Deurne_72dpi-1

Neem vrijblijvend contact op

Koffie?